0

Dulu

Posted by Tuan Nurfatin Adibah Tuan Laily on 01:27
OK... Lama giler aku tak menulis kat blog aku ni.. Sebab dh malas n takde ape2 citer yg menarik pon.. Tonight aku nak blik kg dah.. Cuti SEM!! YUHOOO!!!YEAY boleh sambut full Ramadan kat kg. Wish all the Malaysian Muslims SELAMAT MENJALANI IBADAH PUASA..

Kenapa aku rasa sangat sedih ar? Maybe I done a lot of mistake and I just don't realize it yet or Maybe there's a hole in my heart, a deep one. Argh!! it's hard to explained.. Ya Allah tolonglah aku tenangkan hati aku ni.. Kenapa aku ni kuat sgt cemburu dgn org lain. Ya mungkin mulut aku kata tak tapi hati aku betul2 cemburu ngan orang lain.. Ok ceritanya dulu aku masa darjah 5 ada 2 orang bestfriends. Then 1 day she said dia tak nak kawan dgn aku sebab aku makan comot.. Daa!! Aku just budak lagi kot, mmg ar makan comot. I think dia saja bagi alasan macam tu sebab dh tak nak kawan ngan aku dah kot.. Yelah, lagipon dia dah  ada kawan baru yg lagi pandai dari aku and lagi bagus kot dari aku. "Kawan baru" tu mmg satu kelas dgn kitorg and tiba2 je rapat ngan kitorg. Then suddenly dia amik kawan aku. Sebab tu kot sampai sekarang aku jadi takut skit bila ada org baru yang join nk jadi kwn.. Aku jadi rasa tak secure lagi dh.. Aku takut kwn yg aku ada skrg ni akan jauh dari aku.. Then for some reason I feel that kind of feeling again.. Aku takut!! Sebab ketakutan tu la, aku jauh dr kwn aku..

Aku ngan dia dh tak rapat sgt la macam dulu.. Tu semua sebab aku tak tahu nak buat ape and aku sje je jauhkan diri.. Sebab aku rasa kalau dr jd peristiwa mcm dulu, baik aku berhati2.. Bukan aku tak kwn dgn dia dh, tp buat sementara waktu baik aku tenangkan fikiran.. Aku bile jumpa je "Kawan baru" tu aku teringat waktu tu and rasa macam nak marah je "Kawan baru" tu tp aku fikir kitorg mase tu budak2 and lagipon aku dah maafkan dh semuanya.. Cuma aku tak dapat lupakan je peristiwa tu..

Jadi di bulan Ramadan ni aku nak tenangkan hati, jiwa, fikiran dan perasaan aku ni dari segala anasir2 jahat..PERLU!!   Misi aku masa cuti ni aku nak tgk smua crite yg ada dalam lappy aku ni..hehehe..OK la sampai sini saja luahan hati aku ni..Mungkin akan bersambung lambat skit sebab blik kg je jarang on9..MALAS!! BYE3..

Copyright © 2009 MyLife MyWorld MyStory All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.