0
Posted by Tuan Nurfatin Adibah Tuan Laily on 05:48

Look inside my heart
The wall I built are going to break
Pieces by pieces
Because of you

Why you make me become like this
I hardly can think
You drive me crazy
You make me cry

There is nothing left for me
To remember
All the things we do together
I buried it deep in my heart
Lock it and throw away the key
Far from it
Wish it never be found
And the memory will be gone forever..



0

Yakin la Oiiii!!!

Posted by Tuan Nurfatin Adibah Tuan Laily on 02:16
Macam mana nak yakin kalu hati kita sendiri tak yakin dengan keyakinan diri? Macam mana nak mendidik hati menjadi yakin? Aku pernah tertanya-tanya semua ni tapi aku tak pernah dapat jawapan..Nak kena buat research jugak ke?Huh!! Penat la fikir pasal semua ni..Boleh jadi stress!! Tapi sapalah kan yang boleh bantu kalu bukan diri-sendiri..So aku kene cuba jugak..Cari ape saje solution to find the answer.. Think really hard Fatin..Yeah!! You can do it..So Fatin remember this :

You must belief in yourself..Everyone must because it's a MUST!!!.. Hehehe

0

120913

Posted by Tuan Nurfatin Adibah Tuan Laily on 21:47
Masuk sem ni byk giler assignment..Lepas je hbs bljr ni confirm aku nak rehat  puas2 and then baru smbng bljr lagi..InsyaAllah.. Banyak cabaran dan dugaan yang berlaku kat aku tahun ni..Alhamdulillah aku masih mampu untuk tersenyum.. I think that's all for today..and if I have another things happen and aku rasa nak cerita, aku akan cerita.. If the story fun la..hahaha..

Copyright © 2009 MyLife MyWorld MyStory All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.