0

LEARN!!!!

Posted by Tuan Nurfatin Adibah Tuan Laily on 19:21



FIRST THING FIRST!!!

Now, I'm learning speaking and writing in Korean.. Well, it is because I really fall in love with the country even though I never go there yet. Hahaha.. I am also in the process of strengthen my English language and writing. I'm really must do.. Sorry for my broken English because I try to write in this language so that I can improve more.. Hope this attitude of mine will last longer or maybe forever.

Hwaithing!!! 




0
Posted by Tuan Nurfatin Adibah Tuan Laily on 06:08
okay.. This year aku start praktikal.. and menandakan aku dah tahun akhir untuk tempoh pembelajaran aku..feeling excited but dalam masa yg sama jugak takut..agak2 macam mana lah future aku nanti ye..aku bukan macam perempuan2 lain.. aku lain skit dari diorang..Dri segi pemikiranla.. sebab aku ni fikiranagak tak matang.. Well I need to change.. Benda ni semua aku dah ulang banyak kali..NAK MATANG..tapi tak sampai2 jugak..macam pelik je, macam pelik je..hehehe..



Smile!!!


Copyright © 2009 MyLife MyWorld MyStory All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.