0

LEARN!!!!

Posted by Tuan Nurfatin Adibah Tuan Laily on 19:21



FIRST THING FIRST!!!

Now, I'm learning speaking and writing in Korean.. Well, it is because I really fall in love with the country even though I never go there yet. Hahaha.. I am also in the process of strengthen my English language and writing. I'm really must do.. Sorry for my broken English because I try to write in this language so that I can improve more.. Hope this attitude of mine will last longer or maybe forever.

Hwaithing!!! 




0
Posted by Tuan Nurfatin Adibah Tuan Laily on 06:08
okay.. This year aku start praktikal.. and menandakan aku dah tahun akhir untuk tempoh pembelajaran aku..feeling excited but dalam masa yg sama jugak takut..agak2 macam mana lah future aku nanti ye..aku bukan macam perempuan2 lain.. aku lain skit dari diorang..Dri segi pemikiranla.. sebab aku ni fikiranagak tak matang.. Well I need to change.. Benda ni semua aku dah ulang banyak kali..NAK MATANG..tapi tak sampai2 jugak..macam pelik je, macam pelik je..hehehe..



Smile!!!


0
Posted by Tuan Nurfatin Adibah Tuan Laily on 05:48

Look inside my heart
The wall I built are going to break
Pieces by pieces
Because of you

Why you make me become like this
I hardly can think
You drive me crazy
You make me cry

There is nothing left for me
To remember
All the things we do together
I buried it deep in my heart
Lock it and throw away the key
Far from it
Wish it never be found
And the memory will be gone forever..



0

Yakin la Oiiii!!!

Posted by Tuan Nurfatin Adibah Tuan Laily on 02:16
Macam mana nak yakin kalu hati kita sendiri tak yakin dengan keyakinan diri? Macam mana nak mendidik hati menjadi yakin? Aku pernah tertanya-tanya semua ni tapi aku tak pernah dapat jawapan..Nak kena buat research jugak ke?Huh!! Penat la fikir pasal semua ni..Boleh jadi stress!! Tapi sapalah kan yang boleh bantu kalu bukan diri-sendiri..So aku kene cuba jugak..Cari ape saje solution to find the answer.. Think really hard Fatin..Yeah!! You can do it..So Fatin remember this :

You must belief in yourself..Everyone must because it's a MUST!!!.. Hehehe

0

120913

Posted by Tuan Nurfatin Adibah Tuan Laily on 21:47
Masuk sem ni byk giler assignment..Lepas je hbs bljr ni confirm aku nak rehat  puas2 and then baru smbng bljr lagi..InsyaAllah.. Banyak cabaran dan dugaan yang berlaku kat aku tahun ni..Alhamdulillah aku masih mampu untuk tersenyum.. I think that's all for today..and if I have another things happen and aku rasa nak cerita, aku akan cerita.. If the story fun la..hahaha..

0

Dulu

Posted by Tuan Nurfatin Adibah Tuan Laily on 01:27
OK... Lama giler aku tak menulis kat blog aku ni.. Sebab dh malas n takde ape2 citer yg menarik pon.. Tonight aku nak blik kg dah.. Cuti SEM!! YUHOOO!!!YEAY boleh sambut full Ramadan kat kg. Wish all the Malaysian Muslims SELAMAT MENJALANI IBADAH PUASA..

Kenapa aku rasa sangat sedih ar? Maybe I done a lot of mistake and I just don't realize it yet or Maybe there's a hole in my heart, a deep one. Argh!! it's hard to explained.. Ya Allah tolonglah aku tenangkan hati aku ni.. Kenapa aku ni kuat sgt cemburu dgn org lain. Ya mungkin mulut aku kata tak tapi hati aku betul2 cemburu ngan orang lain.. Ok ceritanya dulu aku masa darjah 5 ada 2 orang bestfriends. Then 1 day she said dia tak nak kawan dgn aku sebab aku makan comot.. Daa!! Aku just budak lagi kot, mmg ar makan comot. I think dia saja bagi alasan macam tu sebab dh tak nak kawan ngan aku dah kot.. Yelah, lagipon dia dah  ada kawan baru yg lagi pandai dari aku and lagi bagus kot dari aku. "Kawan baru" tu mmg satu kelas dgn kitorg and tiba2 je rapat ngan kitorg. Then suddenly dia amik kawan aku. Sebab tu kot sampai sekarang aku jadi takut skit bila ada org baru yang join nk jadi kwn.. Aku jadi rasa tak secure lagi dh.. Aku takut kwn yg aku ada skrg ni akan jauh dari aku.. Then for some reason I feel that kind of feeling again.. Aku takut!! Sebab ketakutan tu la, aku jauh dr kwn aku..

Aku ngan dia dh tak rapat sgt la macam dulu.. Tu semua sebab aku tak tahu nak buat ape and aku sje je jauhkan diri.. Sebab aku rasa kalau dr jd peristiwa mcm dulu, baik aku berhati2.. Bukan aku tak kwn dgn dia dh, tp buat sementara waktu baik aku tenangkan fikiran.. Aku bile jumpa je "Kawan baru" tu aku teringat waktu tu and rasa macam nak marah je "Kawan baru" tu tp aku fikir kitorg mase tu budak2 and lagipon aku dah maafkan dh semuanya.. Cuma aku tak dapat lupakan je peristiwa tu..

Jadi di bulan Ramadan ni aku nak tenangkan hati, jiwa, fikiran dan perasaan aku ni dari segala anasir2 jahat..PERLU!!   Misi aku masa cuti ni aku nak tgk smua crite yg ada dalam lappy aku ni..hehehe..OK la sampai sini saja luahan hati aku ni..Mungkin akan bersambung lambat skit sebab blik kg je jarang on9..MALAS!! BYE3..

0
Posted by Tuan Nurfatin Adibah Tuan Laily on 07:36
yeay!! Hari ni paper last aku and aku boleh bercuti untuk 1bln lebih...Bolehla rehat dr belajar buat sementara waktu ni..Cuti ni kalu boleh nak rehat sepuas2nya...'Balas dendam' la katakan...Kuang3... ok..That's all for today..Bye 3M..

Copyright © 2009 MyLife MyWorld MyStory All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.