0
Posted by Tuan Nurfatin Adibah Tuan Laily on 06:08
okay.. This year aku start praktikal.. and menandakan aku dah tahun akhir untuk tempoh pembelajaran aku..feeling excited but dalam masa yg sama jugak takut..agak2 macam mana lah future aku nanti ye..aku bukan macam perempuan2 lain.. aku lain skit dari diorang..Dri segi pemikiranla.. sebab aku ni fikiranagak tak matang.. Well I need to change.. Benda ni semua aku dah ulang banyak kali..NAK MATANG..tapi tak sampai2 jugak..macam pelik je, macam pelik je..hehehe..



Smile!!!


0 Comments

Post a Comment

Copyright © 2009 MyLife MyWorld MyStory All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.